fbpx

Vælg en byggegrund
i Storvorde

Vælg en byggegrund i Storvorde

Vælg en byggegrund på Kildebækhøj i Storvorde tæt på Klarup og Aalborg – og få udsigt til at bo godt i en velfungerende mindre by, der er perfekt til børnefamilier.

I trygge Storvorde finder du de muligheder for dagligvareindkøb og fritidsaktiviteter, som en familie har brug for i hverdagen. Her ligger både en Rema 1000 og en Netto, og der er mulighed for takeaway, hvis det skal være nemt. Foreningslivet er stærkt med fodbold, håndbold, tennis, springgymnastik, badminton og BMX, hvoraf de fleste sportsaktiviteter ligger i den sydlige del af byen lige ved Kildebækhøj. Storvorde har ligeledes fået et stort moderne sundhedshus, der giver tryghed for hele familien.

På Kildebækhøj kommer du og din familie til at bo 100 meter fra Tofthøjskolen og Båndbyhallen, der bliver omdrejningspunktet for børnenes skolegang og idrætsaktiviteter. Lige på den anden side af Tofthøjvej ligger Storvorde Sejlflod Boldklub, hvor børnene nemt selv kan gå over, da der anlægges en viadukt over vejen.

Storvorde er en populær tilflytningsby, der i det seneste årti har oplevet en stor vækst. Dette er med til at sikre byens dagligvarehandel, et stærkt foreningsliv og gode sociale fælleskaber for alle aldre. For at bibeholde denne vækst, er det besluttet, at Storvorde skal gennemgå en områdefornyelse af bymidten, som du kan læse mere om her.

Tæt på det nye hospital OG MOTORVEJ

Vælg en grund på Kildebækhøj, og byg din drømmebolig i en god satellitby i vækst, hvorfra du kun har 20 minutters kørsel til Aalborg. Motorvejen tilgås via Egensevej eller en hyggelig sekskilometers smuttur på de små landeveje imellem markerne til det nye Aalborg Universitetshospital og Egnsplansvejen.

På Kildebækhøj er der udsigt til at bo godt i en mindre by tæt på Aalborg, hvor hverdagen hænger nemt sammen for en familie.

Du kan læse mere om alt der rører sig i Storvorde/Sejlflod på borgerforeningens hjemmeside. 

OMRÅDET

1. Storvorde-Sejlflod Børnehave
2. Storvorde Kirke
3. Aalborg Bibliotekerne, Storvorde Bibliotek
4. REMA 1000
5. Storvorde Fysioterapi
6. Storvorde Plejecenter
7. Tandklinik Storvorde
8. Tofthøjskolen
9. Storvorde Sejlflod Boldklub 
10. SSB Boldbaner
11. UngAUC Sejlflod 
12. Storvorde BMX Klub
13. Børnehaven Tofthøjvej

100 m
INDKØB
50 m
BØRNEHAVE
40 m
SKOLE
2 km
AALBORG C
3 km
MOTORVEJ
25 m
SPORTSBANER
Close Menu