fbpx

Byggeriets etaper

Byggeriets etaper

Byggeriets etaper

Kom først på toppen af Kildebækhøj. Alle etaper er nu byggemodnet, og er klar til overdragelse. Se ledige grunde på grundoversigten.

Vælg imellem 90 byggegrunde i Storvorde og ud til naturen på mellem 771 og 1.380 m2, hvor du får udsigt til at bo godt. Uanset om du foretrækker, at dit nye hjem skal have ét eller to plan, har du mulighed for at bo med udsigt, da Kildebækhøj-kvarteret ligger på en moræneskrænt, der stiger fra ti til 45 meter over havet.

Udover den fantastiske udsigt giver højden også den fordel, at du her er uden risiko for fremtidige problemer med regnvand eller stigende grundvand. Her på Kildebækhøj i Storvorde finder du en fremtidssikret udstykning med grunde nær Aalborg.

Grundene har en bebyggelsesprocent på 30, og der må bygges i to etager og op til 8,5 meters højde. Find mere information i lokalplanen.

Udsigten og beliggenheden på Kildebækhøj skal opleves med egne øjne og sanser, så kontakt os for en fremvisning og bliv en af de første til at vælge en byggegrund i det nye kvarter. Få også en guidet rundtur i det 14 hektar store naturområde i den gamle grusgrav ved Tofthøjen på toppen af Kildebækhøj, hvortil der etableres gangstier som en del af byggemodningen.

Besøg grunden med Avenza kortet

Når du besøger Kildebækhøj, har du mulighed for nemt at orientere dig med Avenza kortet, som kan guide dig rundt på udstykningen med 1 meter nøjagtighed.

Download og gem Avenza kortet på din telefon inden du downloader Avenza app’en.

Download kort

Vejledning til Avenza app

Close Menu